annons

Hemtex julkalender
En klapp varje dag, ända fram till jul. Till årets julkalender bjuder Hemtex på 24 julklappar till extra bra priser.
annons

Åhléns julkalender
Åhléns julkalender bjuder på ett nytt fint erbjudande om dagen, ändå fram till julafton.
annons

Clas Ohlsons julkalender
Clas Ohlsons julkalender öppnar varje dag en ny lucka med ett finfint erbjudande.

Julkalendrar med erbjudanden inom övrigt

Vill du se julkalendrar med tävlingar inom övrigt klicka här


Visa efter kategori:


Butterick´s julkalender
Butterick´s julkalender öppnar en lucka för varje dag fram till julafton, den 24 december. Du får 50% rabatt på dagens vara och det finns ballonger, mössor, tomteskägg, peruk, skämt, pruttkudde och såklart en tomtedräkt.

DN:s Julkalender
DN:s Julkalender med nytt fint erbjudande varje dag finns under deras digitala tjänster och är tillgänglig för DN:s prenumeranter. Du kan testa att bli prenumerant för en månad gratis utan bindningstid.Julkalendrar med tävlingar inom övrigt


Boa Bergs julkalender
Boa Bergs julkalender bjuder på 24 rimmande små dikter/gåtor på temat uppfinningar. Den som är med och svarar kan vinna presentkort på Stadium och skraplotter.

Contour Designs julkalender
Vinn fina priser under hela december månad i Contour Designs julkalender. Om du registrerar dig innan den 1 december, kommer du också att delta i en Early Bird tävling, där du kan vinna ett Fitbit Fitness träningsarmband och den helt nya och justerbara Unimouse från Contour.

BookBeats julkalender
I BookBeats julkalender gäller det att utifrån varje luckas bild och julrim komma på vilken bok som sökes. Lyckas du kan du vinna ett 3-månaders presentkort på BookBeat.

Kickerz julkalender
Kickerz julkalender bjuder varje dag på en ny lucka med chans att vinna någon fint som har med fotboll att göra. Obs att man måste vara medlem hos Kickerz för att kunna vara med och tävla.

Bezzerwizzers julkalender
I Bezzerwizzers julkalender står 24 st. Bezzerwizzer Original på spel. Varje dag öppnas en ny lucka med en fråga, och om du svarar rätt så är du med och tävlar om ett Bezzerwizzer Original.

HISTORYs julkalender
Varje dag hela vägen fram till julafton lottar HISTORYs julkalender ut 2 biobiljetter. Klicka och gissa vilken tv-personlighet som gömmer sig bakom jultomtens skägg.

Rittals julkalender
Varje helgfri dag från den 1 december till den 22 december öppnas en ny lucka i Rittals julkalender med erbjudanden och möjligheten att tävla om fina priser.

RIX FMs Julkalender
Varje morgon kl 06:30 kommer MorronZoo att läsa upp ett av sina nya julklappsrim. Då gäller det för dig att lista ut vad det är för något som gömmer sig i paketet och ringa in till studion. Blir du första samtalet och gissar rätt så vinner du ett presentkort på 2000 kr från Coolstuff.se.

annons

CoolStuffs julkalender
CoolStuffs julkalender ger dig en ny lucka varje dag med en utvald produkt till kanonpris.
annons

KidsBrandStore.se:s julkalender
I KidsBrandStore.se:s julkalender uppdateras dagens lucka med ett fint erbjudande varje dag fram till julafton.
annons

Clas Ohlsons julkalender
Clas Ohlsons julkalender öppnar varje dag en ny lucka med ett finfint erbjudande.